Particulieren projecten

Boerderij Grevenbicht

In Grevenbicht hebben wij een Boerderij met rustieke elementen ingericht met een witte, geheel greeploze keuken met een Hi-Macs blad. De combinatie van oud en nieuw zorgt voor een bijzonder geheel met een prachtige uitstraling.

Eengezinswoning Oisterwijk

In Oisterwijk hebben wij een eengezinswoning voorzien van een eigentijdse keuken. De keuken is uitgevoerd met hoogglans kasten en is afgewerkt met luxe meubelbeslag en een composiet aanrechtblad.

Oud dorpshuis Oisterwijk

In een dorpshuis in het centrum van Oisterwijk hebben wij een bijzondere kastenwand gemaakt. Het bijzondere aan dit meubel zijn de strakke vormen, speelse nissen, deurtjes met push-click systeem en ingebouwde draaibare flatscreen TV.

Villa Oisterwijk

Een villa in Oisterwijk hebben wij voorzien van een luxe, hooglans gespoten, keuken met een Belgisch hardsteenblad met rvs spoelbak met ingebouwde zeepdispenser, quooker en 5 pits kookplaat. In de bijpassende kastenwand zijn een combi-magnetron en koffiezetapparaat ingebouwd.

Woonboerderij Oisterwijk

Deze keuken is gemaakt voor een Woonboerderij in Oisterwijk. De fronten zijn in kleur gespoten en het blad is van gebrand graniet. Door zijn jaren 30 schouw, paneeldeuren/laden en vitrinekast krijgt het geheel een landelijke uitstraling.